5 värsket piparmündivart või 4 kotikest piparmünditeed
5 dl keeva vett
2 tl suhkrut
ohtralt jääkuubikuid
Kaunistuseks piparmündilehti ja sidruniviile
Vala keev vesi kannu pandud piparmündiokstele või teepakikestele. Lase tõmmata soovitavalt seni, kuni vesi on jahtunud. Eemalda piparmündioksad või teepakid ning sega hulka suhkur (võib olla ka fariinsuhkur. Maitse on kohe palju huvitavam). Vala jahtunud tee jäätükkidega täidetud kannu, termosesse või klaasidesse. Kaunista.
Lihtsuses peitub geniaalsus:)
5 dl keeva vett
2 tl suhkrut
ohtralt jääkuubikuid
Kaunistuseks piparmündilehti ja sidruniviile
Vala keev vesi kannu pandud piparmündiokstele või teepakikestele. Lase tõmmata soovitavalt seni, kuni vesi on jahtunud. Eemalda piparmündioksad või teepakid ning sega hulka suhkur (võib olla ka fariinsuhkur. Maitse on kohe palju huvitavam). Vala jahtunud tee jäätükkidega täidetud kannu, termosesse või klaasidesse. Kaunista.
Lihtsuses peitub geniaalsus:)
No comments:
Post a Comment